Groep de Bloementuin

De Bloementuin is de babygroep waar ook kinderen met een verpleegkundige en/of ontwikkelingsgerichte zorgvraag hartelijk welkom zijn. De Bloemtuin heeft een vast team van kinderverpleegkundigen en pedagogisch medewerkers. Ook is er een snoezelruimte, verhoogde bedbox en verschillende middelen aanwezig om voor ieder kind de juiste zorg en begeleiding te kunnen geven.

De pedagogisch medewerker Kimberly

kimberly

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kimberly Kooij. Ik voetbal al 8 jaar en doe dit nog steeds met veel plezier en passie.

 

Ruim 5 jaar geleden ben ik afgestudeerd voor mijn SPW 4.Daarna had ik bedacht om verder te gaan studeren voor mijn SPH. Naar een paar maanden kwam ik hier op terug, want ik mistte de kinderen en hun hele ontdekkingstocht! De afgelopen paar jaar ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven en heb daar veel ervaring opgedaan.

Waarom heb ik eigenlijk gekozen voor de Boshoeve? Met name het concept sprak mij erg aan. Vooral de combinatie van kinderen met en zonder extra zorgvraag.  Het is een mooie en unieke uitdaging.

Graag wil ik voor de kinderen een warme en liefdevolle omgeving creëren, zodat de kinderen zich veilig voelen en zo op hun eigen manier en tempo ‘’de wereld’’ kunnen ontdekken. Daar waar nodig zal ik de kinderen hulp bieden om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Ik hoop u snel bij de Boshoeve te ontmoeten.

De pedagogisch medewerker Nicolien

         Beste ouders,
 Graag wil ik mij even voorstellen. 
Mijn naam is Nicolien Rooswinkel, ben 22 jaar en woon in Nieuw-Vennep. Ik werk sinds juli bij De Boshoeve en doe dat met erg veel plezier.
Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker niveau 4. Het werken met kinderen vind ik erg leuk en het geeft mij veel positieve energie en voldoening. De manier waarop we bij De Boshoeve met de kinderen werken en de collega's onderling met elkaar omgaan, geeft mij een warm gevoel. Ik vind het een hele prettige werksfeer. Voor de kinderen is De Boshoeve echt een tweede huis!
Voordat ik met de opleiding Pedagogisch Medewerker begon, heb ik een sportopleiding afgerond. In mijn vrije tijd geef ik al een paar jaar turnles en peuter gym. Met deze achtergrond ga ik binnenkort een sportgroep opstarten op de donderdag bij de BSO. Ik kijk er erg naar uit!  Zelf speel ik hockey bij HC De Reigers in Dames 1.
Mijn vaste werkdag is de vrijdag bij De Bloementuin en verder word ik overal ingezet, waar ze mijn hulp kunnen gebruiken.
Ik hoop dat ik bij De Boshoeve nog vele leuke en leerzame ervaringen mag op doen.
Wilt u nog wat meer van mij weten? Ik beantwoord uw vragen graag.
Groetjes, Nicolien

De pedagogisch medewerker Leanne

Hoi, ik ben leanne Leibbrand getrouwd met Bas en ik ben trotse moeder van 2 geweldige jongens Sam en Bram. Sinds november 2013 ben ik werkzaam bij de Boshoeve op de bloementuin.

Nadat mijn jongens net na de opening startte in de dagopvang bij de Boshoeve voelde het gelijk heel goed en fijn aan. Zoveel ziel en zaligheid zit erin de Boshoeve. Ik voelde mij ook zeer vereerd toen Eva mij benaderde om voor haar te komen en werken.

Het is zo’n mooi concept wat de Boshoeve heeft. De combinatie met zorgkinderen. Ik was na 14 jaar op een gewoon kinderdagverblijf toe aan een nieuwe uitdaging. En ben zeer blij dat dat binnen de Boshoeve is.

Ik hoop dat ik nog vele jaren met zoveel liefde en plezier kan werken op de bloementuin.

Groetjes leanne