Groep de Bonte Koe

De Bonte Koe is een peutergroep waar ook kinderen met een verpleegkundige en/of ontwikkelingsgerichte zorgvraag hartelijk welkom zijn. Gespecialiseerde kinderverpleegkundigen geven de juiste begeleiding binnen het team van pedagogisch medewerkers.

De Pedagogisch medewerker Karin

Hallokarin allemaal

Mijn naam is Karin en ik ben getrouwd met Sijt. Ik woon in Markenbinnen, een dorpje tussen Alkmaar en Zaandam. Ik vind het heerlijk om andere landen te ontdekken. Een paar jaar geleden ben ik een half jaar op reis geweest door midden en zuid Amerika. Daar heb ik 2 maanden bij een naschoolse opvang gewerkt, dit was erg leuk en dankbaar werk.

Ondertussen werk ik al bijna 14 jaar in de kinderopvang. Het werken met kinderen, die altijd eerlijk en oprecht zijn, vind ik erg leuk! Iedere dag is anders en alle seisoenen hebben zo hun eigen charme. De gezellige donkere dagen, het mooie en interessante voorjaar, de zomer lekker veel buiten spelen en in de herfst weer kijken hoe de bladeren veranderen en alles weer klaar wordt gemaakt voor de winter.

Ik werk met heel veel plezier bij de Boshoeve, wat natuurlijk een prachtige werkplek is. En ik vind het fantastisch om iedere dag de werelden van en met de kinderen te ontdekken!! Samen stap voor stap de wereld in!

Ik zie jullie snel op de Boshoeve!

Groetjes Karin

De pedagogisch medewerker Beau

Hallo ouders,

Mijn naam is Beau Snoeks. Ik ben 21 jaar oud en woon in Hillegom samen met mijn vriend. Het laatste halfjaar van mijn opleiding pedagogisch medewerkster niveau 4 heb ik stage gelopen op de Boshoeve. Ik was toen werkzaam op de Vrolijke Vijver en de buitenschoolse opvang. Na het slagen van mijn opleiding heb ik de kans gekregen om op de Bonte Koe te werken als vaste pedagogisch medewerkster. Ik heb hier toen direct volmondig “Ja” tegen gezegd! Ik vind de Boshoeve een heel mooi kindercentrum waar iedereen welkom is en waar iedereen zich kan ontplooien tot zijn ware ik. Ik ben blij dat ik het team mag aanvullen en wil mij graag inzetten voor een fijne en waardevolle opvang van uw kind.

Hartelijke groet van Beau.

De pedagogisch medewerker Sandra

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sandra Akerboom. Sinds eind december ben ik Pedagogisch Medewerker bij de Boshoeve. Ik ben 22 jaar en woon samen met mijn vriend in Nieuw-Vennep. In 2008 ben ik begonnen aan de opleiding PW-3. Deze opleiding heb ik behaald in 2011. Hierna ben ik doorgestroomd naar een verticale groep bij mijn toenmalige stageplaats om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. In de avonduren ben ik tijdens mijn werk geslaagd voor de opleiding PW-4.

2 jaar heb ik met veel enthousiasme gewerkt bij deze organisatie. Helaas kon ik hier door de terugloop van kinderen niet blijven. Ik ben op zoek gegaan naar een andere baan. Zo kwam ik terecht als administratief medewerker. Gelukkig was er na 1,5 jaar als administratief medewerker te hebben gewerkt, weer een leuke kans en uitdaging voor mij om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt, want voor mij is het duidelijk; ik werk graag met kinderen binnen de kinderopvang!

Wat ik zo interessant en leuk vind aan de Boshoeve is dat elk kind welkom is. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën. Elke dag wordt er alles aangedaan om er voor elk kind een prettige en gezellige dag van te maken. Hier werk ik graag aan mee.

Ik ben erg enthousiast om binnen het fijne team van de Boshoeve te mogen horen.

Tot ziens op de Boshoeve!

Groetjes Sandra