Groep het Vogelnestje

Het Vogelnestje is een babygroep met vaste begeleidsters voor al hun kleine vogeltjes. De begeleidsters zijn allen moeder en weten als geen ander hoe het is om een klein kindje aan de zorg van een ander toe te vertrouwen. Een warm nestje creëren vinden ze daarom zeer belangrijk. De leidsters Karin, Anita en Joanneke stellen zich aan u voor:

Beste ouders,

Graag wil ik me aan u voorstellen.

wendyMijn naam is Wendy van Batenburg. Geboren in 1980 en trotse moeder van 3 dochters (bijna 8 jaar, 5 jaar en bijna 2 jaar). Samen met mijn vriend en onze meisjes woon ik in Hoofddorp.

Ik werk inmiddels alweer 15 jaar met heel veel plezier in de kinderopvang. Vanaf 11 september ben ik werkzaam bij de Boshoeve.

Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, hoe trots ze zijn op elke nieuwe ontdekking. Ik geniet ervan daar een bijdrage aan te kunnen leveren door een band met hen op te bouwen en situaties te creëren die hen uitdaagt en prikkelt.

De manier waarop er over opvang wordt gedacht bij de Boshoeve spreekt me erg aan en ik kijk er naar uit dit te gaan beleven met uw kind(eren).

Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Wendy van Batenburg

 

Wij zijn Anita van den Bergen en Karin Kolster. We wonen allebei in Nieuw Vennep en hebben gewerkt als kraamverzorgers en een aantal jaren als gastouder bij de Boshoeve. We vingen de gastkindjes gastvrij op in onze eigen woningen.  En deden dat met héél veel plezier!

Inmiddels hebben wij bij elkaar al flink wat jaartjes ervaring met peuters, dreumesen en natuurlijk baby’s! Op het moment dat wij Eva Toele voor het eerst met veel enthousiasme hoorden praten over het realiseren van het bijzondere kinderdagverblijf De Boshoeve, bedachten wij ons geen moment; daar willen wij bij horen!  Vanaf het begin dat de Boshoeve haar deuren opende zijn wij de trotse leidsters van het Vogelnestje! Onze ervaring als gastouders en ons voormalige werk als kraamverzorgenden komen goed van pas. We hebben allebei natuurlijk ook ons diploma SPW3 op zak en zijn dus gediplomeerde baby- en kinderleidsters.

Wij vinden het erg belangrijk de baby’tjes een omgeving te bieden waarbij veiligheid, huiselijkheid en uitstekende zorg voorop staan! Wij zullen er alles voor doen om dit in ons knusse vogelnestje te realiseren. In directe en open communicatie met ouders zullen wij proberen zoveel mogelijk de zorg en behoeftes op hun wensen af te stemmen.

Wat we bijna nog vergeten te vermelden is dat wij dol zijn op knuffelen! Met onze jonge vogeltjes natuurlijk!    😉

Tot ziens op de prachtige Boshoeve! van Karin en Anita