Kinderdagverblijf de Boshoeve

Weten dat je kind zich thuis voelt, goede zorg krijgt en zich kan ontwikkelen in een natuurlijke omgeving Dát biedt de Boshoeve

Weten dat je kind zich thuis voelt, goede zorg krijgt en zich kan ontwikkelen in een natuurlijke omgeving 

Dát biedt de Boshoeve!

Keuken

De Boshoeve is een warm huis waar alle kinderen welkom zijn. De Boshoeve vult zich ieder dag met kinderstemmetjes en gedrentel van voetjes waardoor het een plek wordt om te leven en te beleven!

De Boshoeve is een bijzonder kindercentrum waar de sociale integratie al meerdere jaren handjes en voetjes heeft gekregen. In het kindercentrum is zowel reguliere opvang als gespecialiseerde dagopvang mogelijk. De Boshoeve is een geregistreerd verpleegkundig kinderdagverblijf waardoor kinderen met een (verpleegkundige) zorgvraag opgroeien tussen vriendjes en vriendinnetjes. Extra en professionele begeleiding op de groepen of individueel maakt dat ieder kind zich welkom voelt en kind mag zijn.

Kinderen met en zonder beperking of chronische ziekte zijn welkom. De extra kinderverpleegkundige en pedagogische begeleiding op de groep geeft voor ieder kind de zorg een aandacht die het nodig heeft om gelukkig op te groeien. En zo is de Boshoeve een proeftuin voor de toekomst.

U bent van harte welkom om de Boshoeve zelf eens te beleven.

Kom gerust langs.