Nso de Beestenboel

De Naschoolse opvanggroep de Beestenboel is speciaal ingericht voor kleuters. Kleuters zijn zeker in het begin nog moe van school en willen graag boekje lezen of lekker languit op de vloer spelen. De vloerbedekking en vloerverwarming zijn dan heerlijk. Natuurlijk staat het “kopje thee” klaar om de kinderen de tijd te geven hun verhaal te doen.

Op deze groep zijn Kristie van der Linden en Marja Troost de vaste begeleidsters. Kristie werkt vijf dagen per week, Marja vier a vijf dagen per week.

fof kristie

Beste ouders en verzorgers,

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Kristie van der Linden en afgestudeerd aan de SPH (HBO). Sinds de opening van de Boshoeve werk ik met veel plezier op de naschoolse opvanggroep de Beestenboel. Ik vind het erg leuk om te zien hoe de kinderen als jonge kleuters binnen komen en het soms allemaal nog erg spannend vinden. En ze zo te begeleiden dat ze een heerlijke ontspannen middag op de Boshoeve hebben. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich welkom voelt en zal mij volledig inzetten om met hen een goede band op te bouwen.

Tot ziens op de Boshoeve. Kristie

pedagogisch medewerker Marja

Mijn naam is Marja Troost en ik ben 54 jaar, getrouwd met Willem sinds 1983 en moeder van drie dochters en inmiddels ook oma van drie kleinzoons en drie kleindochters. Sinds kort ben ik de nieuwe leidster op de NSO.  Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. U zult mij meer zien op de jongste groep van de NSO, de beestenboel. Op de vrijdag mag ik ook voor de aller kleinste zorgen op het Vogelnestje.

Hiervoor heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg en in de kinderopvang de naschoolse opvang en peuterspeelzalen. Verder ook nog in de thuiszorg. Zolang ik maar met mensen/kinderen en dieren mag werken vind ik het helemaal goed.  Ik geniet hier van en vind  ook elk individu uniek. Iedereen is bijzonder en mag er zijn.

Ik zal de Bijzondere verhalentijd op gaan pakken en een keer in de twee weken een uurtje de kinderen van ongeveer 2-4 jaar een Bijbelverhaal vertellen met een bijpassend liedje en leuke knutselactiviteit. Dit op een op jong kindniveau aangepaste en gezellige manier.  Ik vind het fijn dat kinderen  zo jong als ze zijn, van de Here Jezus mogen horen. Dat ze mogen weten dat ze waardevol zijn.

Ik kijk met veel plezier uit naar tijd op de Boshoeve en dat ik met heel veel liefde en plezier van uw kind(eren) mag genieten.  Ik zet mij graag in om hen geborgenheid  te bieden zodat ze ook op de Boshoeve een thuis mogen hebben.

Tot ziens

Marja