Nso het Weiland

De naschoolse opvanggroep het Weiland is voor de kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 9 jaar. De vaste pedagogisch medewerkers stellen zich aan u voor:

Pedagogisch medewerker Diana

Hallo,

Mijn naam is Diana van der Wolf-van Egmond, geboren in 1974 en ben getrouwd Cambria (Hoofdtekst)met Jeroen. Samen wonen wij in Lisse met onze zoon Joppe van 8 jaar en dochter Jet van 6 jaar.

Vanaf half augustus 2014 ben ik werkzaam bij de Boshoeve en neem mijn rugzakje met 19 jaar BSO, KDV en peuterspeelzaal mee. Mijn hart ligt bij de BSO en mijn doel is om de kinderen na schooltijd en in de schoolvakanties een “thuis” gevoel te bieden op de Boshoeve met knutselen, spelletjes en buitenactiviteiten doen. Maar ook voor een knuffel of een boekje voorlezen zijn ze bij mij aan het juiste adres. Ik vind het leuk om een groene bso op te zetten en ik neem de kinderen  graag mee de moestuin in. Ik geef ik korfbaltraining wat ook voor de kinderen van de bso een leuke activiteit is.

Verder zijn mijn uit de hand gelopen hobby’s haken, breien en achter de naaimachine leuke dingen maken. Om dit ook aan anderen te leren en te laten zien hoe leuk het is, geef ik workshops en kinderfeestjes. Deze creativiteit gebruik ik ook om samen met de kinderen leuke dingen te maken.

Hopelijk zien we elkaar snel op de BSO van de Boshoeve,

Pedagogisch medewerker Manuel

Beste ouders/verzorgers

 Ik ben Manuel Baas, 27 jaar en trotse vader van drie kinderen.Ik ken de Boshoeve als vader van een dochter met een bijzondere zorgvraag. Zij heeft nu, mede dankzij de Boshoeve,  de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kunnen maken. Ik ben erg enthousiast dat ik ook vanaf nu deel uit mag maken van het team de Boshoeve. Ik ben de hele week aanwezig om een goede band met de kinderen op te kunnen bouwen.

 Ruim 6 jaar ben ik werkzaam geweest in de buitenschoolse opvang waarbij ik met veel plezier sportles heb gegeven. Daarnaast ben ik ook erg creatief in houtbewerking, tekenen en spel. Ik kijk er naar uit om uw kinderen op te bso te begeleiden en hen een leuke tijd te bezorgen.

Tot gauw op de bso. Manuel

Pedagogisch medewerker Debbie Smit

Hallo ouders en verzorgers,

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Debbie Smit en ik ben geboren in 1991. Samen met mijn partner zijn wij in de zomer van 2015 verhuisd naar Lisse. Sinds 2009 werk ik met veel plezier binnen de kinderopvang. Om mijn kennis te vergroten heb ik in 2012 een opleiding tot Kindercoach gevolgd. Deze opleiding heb ik met succes afgerond en ben ik naast mijn werk in de kinderopvang een eigen Kindercoach praktijk gestart, Kindercoach Praktijk Sterren. Ik ga ervanuit dat het gedrag van een kind niet op zichzelf staat. Er is een reden waarom een kind bepaald gedrag vertoont. Als coach help ik om de gevoelens van het kind onder woorden te brengen.

Ik zal mij altijd voor ieder kind inzetten, zodat ze zich gezien en gehoord zullen voelen.

Een van mijn hobby’s is yoga. In mijn werk als pedagogisch medewerker heb ik ontdekt hoe leuk kinderen yoga vinden. Met yoga wordt je je bewust van je lichaam, van je adem en van je gevoel. Het is een manier om in contact te komen met jezelf. Ik hoop dat ik op den duur de kinderen van de Boshoeve op een speelse manier kan laten kennis maken met yoga. Door samen te bewegen, te ontspannen en te fantaseren. Spelend worden we sterker maar de achterliggende gedachte is het mogen zijn wie je bent, het respecteren van jezelf en je omgeving.

Tot ziens bij de boshoeve.

Lieve groet, Debbie